Ravintoloiden maailma

Maailman oudoimmat ravintolat

Maailma on täynnä outoja ideoita ja joskus nämä löytävät tiensä konkreettisiksi asioiksi, kuten hassuiksi ravintoloiksi!

Ninja ravintola New Yorkissa

Tämä ravintola sopii erityisesti niille, joita ninjojen elämä kiehtoo. Jokainen tarjoilija on pukeutunut mustaan asuun ja nämä suorittavat mitä ihmeellisempiä temppuja tarjoilemisen parissa. 1400-luvun Japanilaisen kylän malliin suunniteltu ravintola on kuin labyrintti, pimeine nurkkineen ja pienine polkuineen.

Puutalo aikuiseen makuun

Uudesta-Seelannista löytyy vuonna 2008 rakennettu puuravintola. Tämä on ovaalin muotoinen rakennelma, johon päästään kävelemällä puiden latvaan rakennettua polkua pitkin. Sitä käytetäänkin usein yksityisiin tapahtumiin ja paikalle mahtuu jopa 30 henkilöä kerralla.

Illallinen taivaalla

Kanadassa tunnelma kohoaa taivaisiin, kun päästään nauttimaan upeasta illallisesta nosturin huipulla. Melkein 50 metrin korkeudessa ruokailevat vieraat kiinnitetään tuoleihin ja jopa tarjoilijoilla on kaikilla kiinni turvavaljaat ja vaijerit.

Kissoja ja tonnikalaa

Mikäli kissat ovat lähellä sydäntä, kannattaa suunnata Tokiossa sijaitsevaan kissa kahvila Nekorobiin. Ravintola on suunniteltu täysin kissaystävälliseksi ja karvaiset kaveri seikkailevatkin paikalla vapaasti. Paikalla nautitaan lähinnä kuumaa juotavaa, tai esimerkiksi miso keittoa. Illallisaikaan vierailijat pääsevät katsomaan kissojen ruokkimista, mikä on jo itsessään vakuuttava esitys!

Ruokaa pöntöllä istuen?

Jos haaveena on, tai salaisiin tapoihin kuuluu, varastaa ruokaa ja nauttia sitä pöntöllä istuen, kannattaa suunnata kiinaan. Taipeistä löytyvät Modern Toilet ravintola on nimensä arvoinen. Istuimina toimivat vessanpöntöt ja miniversiot ajavat lautasten asiaa. Paikka onkin mainio, jos halutaan tavata muita samanhenkisiä ihmisiä!

Turvatalossa ruokaileminen

Milwaukeessa sijaitseva Safe House ravintola on saanut innoitteen erilaisista vakooja elokuvista. Ravintolaan ei edes päästä sisälle, mikäli salasanaa ei tiedetä, joten sen selvittäminen ja paikalla vieraileminen on ehdottomasti koettava itse!

Vanhojen lelujen maailma

The Bubble Room on Floridassa sijaitseva ravintola, joka avasi ovensa jo vuonna 1979. Tämän ravintolan sisustuksessa on käytetty klassisia leluja, 1930 ja 1940- luvuilta. Pienestä ja söpöstä tilasta alkunsa saanut ravintola on nykyään suuri konsepti, jossa tarjoilijat kulkevat hymy huulillaan ja hassut hatut päässään. Seiniä koristaa kuvat vanhoista elokuvista ja lattialla vaeltelee junia ristiin ja rastiin. Tässä ravintolassa joulu onkin joka päivä, mikä näkyy esimerkiksi joulupukki patsaina ja vuoden ympäri vilkkuvina jouluvaloina!

Ruokailua pimeässä

Nykyään jopa Helsingistä löytyy ravintola, jossa päästään ruokailemaan pimeässä. Tarkoituksena on saada ruokailijan aistit virittymään, kun näkökyky viedään kokonaan pois. Puhelimet, taskulamput, hohtavat kellot ja kaikki muu valoa antava teknologia on täysin kiellettyä, joten ne kannattaa suosiolla jättää kotiin. Tämä onkin yksi harvoja paikkoja, joissa illallinen alkaa selostuksella siitä, missä ruokailuvälineet sijaitsevat.

ashe