Ravintoloiden maailma

Tule herkullista kasvisruokaa tarjoavaan ravintolaan!

Nykyään ravintoloiden maailma on varsin monipuolinen, mikä on kuluttajan kannalta katsoen todella hieno asia. Minkälaisesta ruoasta sinä pidät eniten? Entä sinulle läheisimmät henkilöt, kuten perheesi ja ystäväsi? Tiesitkö, että vaikka kasvisruokailun suosio on koko ajan lisääntynyt, niin tutkimusten mukaan kasvisruokaa syöviä on maailmanlaajuisesti tilastoituna vain 10 % koko maailman väestöstä?

Luku on varsin pieni ja jotenkin huolestuttava, sillä kyseiseen 10%:iin sisältyvät myös lakto- ja lakto-ovo-vegetaristit eli maitotuotteita ja kananmunia ravinnokseen nauttivat henkilöt. Miten kasvisruokailun suosiota voitaisiin lisätä?

Silmät syövät enemmän kuin vatsaan mahtuisi

Ruokailla voi monessa paikassa, kuten kotona, ravintolassa, ulkona, koulussa ja työpaikoilla. Ruoka voi joskus olla myös niin sanottua ”silmänruokaa”, eli aistillista katsottavaa silmille. Hienoa katsottavaa silmille ja mielelle tarjoaa esimerkiksi gallerix.fi

Laadukkaita tauluja, julisteita ja taidejulisteita löytyy helposti verkosta. Tiesitkö, että nykyaikainen ja aikaansa seuraava verkkokauppa monipuolinen ja edullinen gallerix.fi – nettimyymälä tarjoaa kuluttajille vain parastaan. Löydät gallerix.fi -nettimyymälästä runsain mitoin juuri sinua kiehtovia julisteita ja tauluja viimeisintä muotia, luontoa, ruokaa, kasveja, grafiikkaa ja esimerkiksi valokuvausta koskien? MIkä on sinun suosikkiaiheesi?

Monille suosikkiaihe ovat kaikki luontoon liittyvä, kuten kukat, kasvit, juurekset ja hedelmät. Useimmiten kyseiset henkilöt ovat luonnonystäviä ja syövät kasvisruokaa niin kotona kuin myös lomillaan ja työmatkoillaan.

Nykyään yhä useimpien kasvisravintoloiden seiniltä voi löytyä kasvisruokailuun liittyviä julisteita tai tauluja. Minkälainen on sinun valintasi?

Suomen parhaat kasvisravintolat

Suomessa valmistetaan laadukasta kasvisruokaa. Raikkaat, terveelliset ja monipuoliset kasvisruokavaihtoehdot voivat perustua kotimaisiin perinteisiin resepteihin tai ne voivat olla taidokkaasti maustettuja esimerkiksi itämaiseen tyyliin. Suussa sulavaa kasvisruokaa Suomessa tarjoavat muun muassa Tampreella sijaitseva kasvisravintola Gopal, Turussa sijaitseva Ravintola Kuori ja Helsingin Punavuoressa sijaitseva kasvisravintola Yes Yes Yes. Herkullista ja täyttävää kasvisruokaa sisältäviä ravintoloita löytyy lähes kaikkialta Suomesta, mutta lisää tarvittaisiin koko ajan. Milloin sinä olet viimeksi ruokaillut aidossa kasvisravintolassa? Nyt siihen on loistava mahdollisuus!

ashe