Miksi syödä ulkona?

Ravintolaillallinen pitää suhdetta yllä

Ulkona syöminen yhdessä kumppanin kanssa on hyvä tapa pitää suhdetta yllä, eikä tätä tule unohtaa, vaikka yhdessä olisikin oltu jo pidemmän aikaa. Ulkona syömisestä saadaan esimerkiksi seuraavia etuja:

  • 1. Kaksinkeskeistä aikaa

Kun lähdetään yhdessä syömään, joudutaan automaattisesti keskittymään toiseen ihmisiin ja katsomaan näitä kunnolla. Arjen kiireessä toisen huomioiminen on hyvin vaikeaa, joten rauhallisen, häiriöttömän keskustelu ympäristön tarjoaminen on tärkeää. Tietenkin sama voidaan saavuttaa myös kotona, mutta usein tämä vahingossa lähtee luisumaan television puolelle, tai kännykän käyttämiseen. Ulkona syöminen pakottaa molemmat keskustelemaan ja kommunikoimaan, positiivisella tavalla.

  • 2. Mukavan asian jakaminen

Mitä enemmän mukavia asioita jaetaan toisen kanssa, sitä enemmän positiivisia muistoja syntyy ja sitä vahvemmaksi suhde muuttuu. Positiiviset kokemukset ruokkivat myös uusia positiivisia kokemuksia ja intoa yrittää uudestaan vaikka uuden harrastuksen kokeilemista. Se siis tekee kaikilla tavoin mielialasta paremman ja suhteesta vahvemman.

  • 3. Romanttisuus on helppo ottaa mukaan

Kaikki ihmiset eivät ole automaattisesti romanttisia, mutta ulos lähtemisestä on helppo muuttaa romanttinen kokemus hetkessä. Molemmat voivat pukeutua hienommin ja mukaan voidaan lisätä vaikka kukkapuska, jolla saadaan hemmoteltua kauniimpaa puolisoa. Vaikka ruokalu yhdessä voikin suurimmaksi osaksi olla rentoa ajanvietettä, kannattaa aina välillä panostaa kunnon treffeihin, jotta suhteessa pysyy kipinä yllä.

ashe