Baarit maailmalla

Oudoimmat baarit

Baareja löytyy jokaiseen makuun ja sen sijaan että keskityttäisiin perinteisiin teemoihin, osa omistajista ovat lähteneet täysin uusille suunnille. Tästä listasta löytyy kaikki oudoimmat baarit, joiden parissa on helppo unohtaa arjen huolet ja pitää hauskaa!

Lääkärin reseptillä!

New Yorkista löytyvä Apotheke baari tarjoaa potilaalle juuri sitä, mitä tarvitaan. Chinatownissa sijaitseva baari on sisustettu vanhanaikaisen apteekin tunnelmiin ja juomat valmistaa valkoiseen takkiin pukeutuneet apteekkarit. Tämän hauskemmaksi ei teema tule pääsemään!

Vedenalaista tunnelmaa

Vaikka monille happibaarit voivat olla jo tuttu käsite, ei niitä useinkaan mielletä vedenalaiseksi kokemukseksi. Meksikossa tätä päästään kuitenkin kokeilemaan Clear Loungen tiloissa. Uniikki ja unohtumaton kokemus on varmasti jotain uutta!

Puubaari Afrikassa

Etelä-Afrikasta löytyy yksi maailman suurimmista puista, joka onkin noin 1 700 vuotta vanha. Baobab puu baari on rakennettu juuri tänne ja vierailijoille onki tarjolla eksoottisia makuja, mikä parhaimmassa ympäristössä. Pelkästään baarissa vieraileminen on elämys, mikä kannattaa ehdottomasti kokea!

Kissoja ja lämmintä juotavaa

Australiasta ja ympäri Aasiaa, löytyy kissa kahviloita, joissa vierailijoilla on mahdollisuus nauttia karvaisten kavereiden seurasta, samalla kun juodaan kuppi kuumaa kaakaota tai kahvia. Harva kahvila tai baari pystyy tuomaan yhtä rentouttavan ja terapeuttisen kokemuksen vierailijoilleen!

Backroom New Yorkissa

Tämä salakapakka on erittäin hankala löytää, sillä se on toiminut vuosien ajan salaisena tapaamispaikkana mitä erikoisemmalle väelle. Alkuperäisessä loistossaan pysynyt sisustus hurmaa ja vieraileminen täällä on kuin matka takaisin vanhoihin aikoihin.

Kuumia lähteitä ja lumisia huippuja

Islannissa päästään nauttimaan valkoviinistä kelluen turkoosissa vedessä. Blue Lagoon baari onkin perustettu kuumaan lähteeseen, jossa uimarit voivat rentoutua raikastavan drinkin parissa, samalla kun ihailevat lumista maisevaa kokoavan höyryn seasta. Täällä rentoutuu sekä mieli, että keho!

Teknologian tuntua baarissa

Harmony of the Seas on maailman suurin risteilijä ja täältä löytyy ensimmäinen bionic baari. Tulijoita vastassa on juomia tarjoilevat robotit, jotka tekevät kokemuksesta hyvin futuristisen.

ashe