Baarit maailmalla

Kalleimmat yökerhot maailmalla

Mikäli yöelämä vetää puoleensa on yökerholla vieraileminen todennäköisesti tuttua puuhaa, varsinkin viikonloppuisin. Trendikäs musiikki, parhaimmat Dj;t ja uskomattomat tanssilattiat ovat vain muutamia seikkoja, mitä kalleimmat yökerhot maailmalla pitävät sisällään.

Hakkasan Las Vegasissa

Hakkasan on todennäköisesti koko maailman kallein yökerho ja se sijaitsee MGM Grand hotellin tiloissa. Pelkästään pullollinen viiniä, tai viskiä, maksaa helposti 100 000 dollaria, joten kovin pienellä budjetilla ei kannata lähteä juhlimaan. Kävijöihin kuuluukin suurin osa A – listan julkkiksista, sekä muista kuuluisista henkilöistä, eli jos varaa on, päästään tanssimaan kerman kanssa!

Cavalli Dubaissa

The Fairmont hotellin tiloissa oleva yökerho on nimetty kuuluisan suunnittelijan mukaan. Se onkin henkeäsalpaavan kaunis sisustukseltaan ja sisältää noin 356 000 Swarovski kristallia. Yökerho sopii Dubain tunnelmaan, sillä siinä korostuu sekä rahan, että tyylin merkitys.

La fira klubi Barcelonassa

Espanja on tuttu paikka suomalaisille juhlijoille, sillä maan kansalaiset taitavat yöelämän salat. La Fira klubilla nähdäänkin jatkuvasti tulisia esityksiä ja koko yökerhossa on sähköinen tunnelma, mikä saa jokaisen vierailijan jalan vipattamaan.

XS klubi Las Vegasissa

Syntien kaupungista löytyy 13 000 neliön tanssilattia, jonka tarjontaan kuuluu harvinaisimpia juomia ja laadukkainta viihdettä. Tämä onkin rikkaiden leikkipaikka, sillä luksusta tihkuva yökerho vaatii kymmenien tuhansien panostuksen, jotta juhliminen onnistuu tyylillä.

ashe