Baarit maailmalla

Suosituimmat baari maailmalla

Maailman kalleimpia ja parhaimpia baareja on vaikea määrittää, sillä jokaisella on omat mieltymyksensä ja vaatimuksensa. Toiset viihtyvät paikoissa, joissa tarjotaan upeita koktaileja, kun taas toisille tärkeää on paikan tunnelma. Tämän listan joukosta onkin helppo löytää itselle uusi, laadukas lempi baari.

Lontoon Artesan

Tämä baari on päässyt parhaimpien listalle jo useampien vuosien ajan, mikä ei yllätä kovinkaan monta baarien tuntijaa. Baari löytyy Langham hotellista ja kun halutaan löytää paikka, missä juomat vaikuttavat ulkomuodollaan, on Artesan oikea vaihtoehto. Vaikka hinta on tietenkin suhteellisen korkea, on koko elämys sen arvoinen, sillä baarissa yhdistyy sumuinen sali, kultaiset, klassiset koristeet ja moderni vivahde. Drinkit tarjoillaan näyttävistä kultaisista ananas laseista, joiden päällä on savuava hajuste!

Nightjar Lontoossa

Tämä hämärä ja kellarimainen baari on mainio paikka hiljaisille keskusteluille, sillä baariin ei päästetä väkeä penkkilukua enempää. Seinäruusuja tai seisoskelijoita ei siis paikalta löydy, mikä tekeekin sille erinomaisen rennon ilmapiirin. Hintaa on taaskin juomilla kohtuullisen paljon, mutta myös tuoppien ja koktailien koot ovat runsaat.

New Yorkin Dead Rabbit Grocery & Grog

Kuolleeksi jänikseksi kutsuttu baari on harvinainen herkku, varsinkin ison omenan finanssi alueella. Juomia löytyy neljän vuodenajan mukaan jaettuna, jolloin melkein romaanin pituisesta valikoimasta on helpompi löytää itselle sopiva. Baarissa onkin hurmaava vanhan ajan tunnelma ja sitä on käytetty jopa elokuvien kuvaamiseen!

New York vain työntekijöille

Employees Only, eli Vain Työntekijöille, niminen baari on West Villagessa sijaitseva modernilla vivahteella sisustettu vanhanaikainen baari. Baari tunnetaan erityisesti erinomaisista viskeistä, mutta lisäksi sieltä löytyy makunystyröitä hiveleviä kevyempiä koktaileja.

Baxter Inn Australiassa

Sidneyssä sijaitseva The Baxter inn on pubi, jossa viihtyvät kaikki maissiviksin ystävät. Viskejä löytyy runsas valikoima, minkä takia ovilla onkin aina järkyttävän suuri jono ja odotteluun tulee varata riittävästi aikaa. Se on kuitenkin ehdottomasti vaivan arvoista, sillä kellaritunnelmassa yhdistyy parhaimpien makujen ja hämärän tunnelman elementit.

American baari Lontoossa

Stafford hotellissa sijaitseva baari on keskittynyt hotellissa tapahtuneen tarinan ympärille ja kaikki drinkit onkin suunniteltu teeman mukaisesti. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Seabiscuit drinkki, mikä on saanut nimensä legendaarisen ravihevosen mukaan! Siistissä ja modernin klassisessa ympäristössä viihtyy useimmat paikalliset ja matkaajat.

28 Hongkong street Singaporessa

Tätä baaria ei ole kovin helppo löytää, minkä takia onkin kätevää että nimi jo kertoo sijainnin. Hämärä baari on yksi Singaporen ensimmäisiä salakapakoita, ja täällä yhdistyy uniikit juomat, sekä mahtava, kodikas tunnelma. Tietenkin salakapakan tyyliin tarjolla on myös pientä purtavaa, mikä sopii mainiosti juomien kylkeen.

Connaught Bar Lontoossa

Englantilaisen kubismin ja irlantilaisen, 1920 – luvun taiteen ympärille rakennettu baari on hyvin tyylikäs kokonaisuus, koristeltuine seinineen ja isoin nahka sohvin varustettuna. Tunnelma onkin rento, mutta laadukas, mikä tekee paikasta mainion martinin maistelulle.

Happiness Forgets, Lontoossa

Tähän baariin toivotetaan tervetulleeksi kaikki, sillä puolet pöydistä säästetään aina sattumanvaraisille tulijoille. Kellarikerrokseen laskeutuvat rappuset vievät rentoon ja miellyttävään tunnelmaan, jossa seurasta päästään nauttimaan kotoisissa loosseissa. Juomien suhteen valikoimaa on paljon ja ne saavat jokaisen vierailijan mielialan kohoamaan!

ashe